Bilde av hyttekatalogen - som kan bestilles

Bestill hyttekatalogen!

Fyll inn skjemaet, så sender vi hyttekatalogen til postkassen din.Kom ett steg nærmere drømmehytta, og bestill Idéhyttas hyttekatalog. Hyttekatalogen er full av gode ideer og smakfulle uttrykk for det som kan bli din hytte. Bestill hyttekatalogen hjem til deg for mer inspirasjon. Hyttekatalogen er helt gratis.

Hva finner du i hyttekatalogen?

Idéhytta har to hyttekataloger, en for tradisjonelle hytter og en for moderne hytter. Du kan enkelt bestille begge hyttekatalogene hjem til deg samtidig.

Hyttekatalogen har en rekke serier med hytter. Hver serie er ganske lik i fasadeuttrykk, konstruksjonsform og planløsning, men du kan få hyttene i forskjellige størrelser og i litt ulike varianter. Mange av hyttene passer både på fjellet og ved sjøen.

Finn en modell du liker i hyttekatalogen, så gjør vi den til din egen.

Få ideer fra hyttekatalogen

Idéhytta gjør hyttedrømmen din til virkelighet. Ideene fra hyttekatalogen er begynnelsen på et samarbeid. Vi tar oss den tiden som trengs for å tilpasse hytta, akkurat slik du vil ha den. Når alle detaljene i hytta er på plass, leverer vi hytta som et komplett byggesett, og samarbeider med din lokale byggmester om å sette den opp. Idéhytta leverer hytter over hele Norge.

Bestill en gratis hyttekatalog hjem til deg, så får du den levert i posten i løpet av kort tid.