Bilde av hyttekatalogen - som kan bestilles

  Bestill hyttekatalogen!

  Fyll inn skjemaet, så sender vi hyttekatalogen til postkassen din.

  OBS! Vi er tomme for papirversjonen av Tradisjonelle hytter, så den vil sendes elektronisk på epost.  Kom ett steg nærmere drømmehytta, og bestill vår hyttekatalog. Hyttekatalogen er full av gode ideer og forskjellige planskisser for det som kan bli din hytte. Bestill hyttekatalogen hjem til deg for mer inspirasjon. Hyttekatalogen er gratis.

  Hva finner du i hyttekatalogen?

  Idehytta har to hyttekataloger, en for tradisjonelle hytter og en for moderne hytter. Du kan enkelt bestille begge hyttekatalogene hjem til deg samtidig.

  Hyttekatalogen har en rekke serier med hytter. Hver serie er ganske lik i fasadeuttrykk, konstruksjonsform og planløsning, men du kan få hyttene i forskjellige størrelser og i ulike varianter. Flere av våre hyttemodeller passer like god på fjellet som ved sjøen.

  Finn en modell du liker i hyttekatalogen, så gjør vi den til din egen.

  Få ideer fra hyttekatalogen

  Vi gjør hyttedrømmen din til virkelighet. Planlegging er viktig for å få hytta slik du vil ha den, og inspirasjon fra hyttekatalogen er begynnelsen på prosessen. Når alle detaljene er på plass, leverer vi hytta som et komplett byggesett, og samarbeider med din lokale byggmester om å sette den opp. Vi leverer hytter over hele Norge.

  Bestill en gratis hyttekatalog hjem til deg, så får du den levert i posten i løpet av kort tid.