Ønsker du en tidløs og nøkkelferdig hytte på din hyttetomt, er en ferdighytte fra Idéhytta det riktige valget for deg. Vi bygger ferdighytter over hele landet, og alle hyttene kan tilpasses. Hvilken ferdighytte passer best til ditt hytteparadis?

Slik leveres ferdighytter fra Idéhytta

Du kan se våre hytter på nett eller bestille hyttekatalogen hjem til deg. Hyttekatalogen er helt gratis, og leveres i postkassen hjem til deg i løpet av få dager.

En ferdighytte betyr ikke at du er låst til bestemte planløsninger eller bygningsdetaljer, men at du får en idé om hvordan hytta kan se ut. Alle ferdighytter kan tilpasses dine ønsker. Vi bruker den tiden som trengs for at du skal få hyttedrømmen oppfylt.

Når alt er klappet og klart, kjører vi ut modulene og leverer den som et komplett byggesett på din hyttetomt. Vi leverer over hele Norge og samarbeider med din lokale byggmester om å sette opp hytta.

Kontakt oss om ferdighytter

Idéhytta er en erfaren leverandør av ferdighytter over hele landet. Vi kjenner også dyktige byggmestre og håndverkere som står klare til å sette opp hytta, så du får en nøkkelferdig hytte på din egen tomt. Kontakt oss for å komme i gang med ditt hytteprosjekt.