Ønsker du å bygge hytte på fjellet? Idéhytta gir deg din helt egen arkitekttegnede fjellhytte, ei hytte som harmonerer med landskapet og naturen. Om du ønsker et moderne eller tradisjonelt uttrykk, har vi flere forskjellige modeller av våre fjellhytter.

Alle våre fjellhytter kan tilpasses

Om du har en tomt klar for en fjellhytte ved et rolig fjellvann, i en li eller i ly av skogen, så har vi en passende fjellhytte for deg. Fjellhyttene som du finner i hyttekatalogen, er bare et utgangspunkt. Vi skreddersyr detaljene slik at du blir fornøyd med planløsningen. Uansett hvilket landskap hyttetomten ligger i, tilpasser vi bygningsdetaljene til naturen rundt.

Hvilken fjellhytte passer deg best?

Vi har flere forskjellige fjellhytter med både moderne og tradisjonelle uttrykk. Begynn med å se på våre hytter eller bestill hyttekatalogen. Hyttekatalogen er gratis, og du vil motta den innen noen få dager. Når du føler deg klar for neste steg, er det begynnelsen på et samarbeid. Sammen lager vi en fjellhytte som du vil ha glede av i mange år!

Kontakt oss om fjellhytter

Vi har bred erfaring med å sette opp ferdighytter på fjellet – hvor som helst i landet. Idéhytta har opparbeidet et stort kontaktnett av dyktige byggmestre over hele landet, som vi bruker til å sette opp hytta der du ønsker det. Kontakt oss for den første praten om din helt egen fjellhytte!