Skal du bygge hytte, kan du regne med Idéhytta! Idéhytta hjelper deg med å gjøre hyttedrømmen til virkelighet, uansett hvor i landet du tenker å bygge hytte. Sammen skaper vi det fristedet som du og dine vil ha glede av i mange år fremover.

Begynn med hyttekatalogen

Idéhytta bygger hytter i alle stiler og størrelser. Om du så ønsker en hytte på fjellet eller ved sjøen, med et tradisjonelt eller moderne uttrykk, er vi rede til å hjelpe deg.

Vi anbefaler å bestille hyttekatalogen vår. Det er helt gratis og uforpliktende. I hyttekatalogen vil du finne mange hytteskisser som kan være til inspirasjon. Du vil oppdage at hytteseriene gir store variasjonsmuligheter for fasadeuttrykk, konstruksjonsform og planløsning.

Er du klar for å bygge hytte?

Når du har funnet en skisse i hyttekatalogen som du liker, så gjør vi den til din egen. Vi i Idéhytta legger vår innsats og sjel i å tilpasse hytta for deg, akkurat slik du vil ha den.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale om din hyttedrøm.

Når du bygger hytte med Idéhytta, kan du velge å få hytta levert som byggesett eller som ferdig hytte. I tilfelle samarbeider vi med lokale håndverkere og byggmestere, som setter opp hele hytta for deg. Idéhytta er medlem av byggevarekjeden Byggfag, som gir gode innkjøpsbetingelser og konkurransedyktige priser til deg som hyttebygger.

Hyttene leveres i 3 ulike stilarter slik at hytta i størst mulig grad skal kunne tilpasses stedet og omgivelsene rundt.