Hyttene leveres i 3 ulike stilarter slik at hytta i størst mulig grad skal kunne tilpasses stedet og omgivelsene rundt.

Fjellhyttene
De tradisjonsrike fjellhyttene leveres med utvendig villmarkspanel i sentvoksende fjellfuru (“malmfuru”), proflerte søyler og hjørnestokker. Vinduene utføres med sprosser og leveres med profilert omramming. Innvendig benytter vi tradisjonelle rundstokker i takkonstruksjonen i stue og evt. kjøkken. Fjellhyttene leveres med torvtak.

Varianthyttene
Fjellhyttene kan også leveres i utgaven Variant. Planløsningen er den samme, men eksteriøret får et strammere uttrykk ved at vindusflatene er større og med færre sprosser. Her er ytterkledningen bredt låvepanel i sentvoksende fjellfuru. Søylene leveres også uten profilering. Variantserien leveres også med torvtak.

Sjøhyttene
Sjøhyttene kjennetegnes ved en mer moderne og minimalistisk byggestil. Hyttene har svakt skrånende tak eller pulttak, og preges av store vindusflater, som slipper inn mye lys. Disse hyttene leveres med vårt spesiallagde låvepanel i fjellfuru. Som standard leveres hyttene med papptekking på taket.

Fleksible hyttestørrelser
Alle våre 11 hytteserier består av flere modeller i variable størrelser. Planløsningene er i hovedtrekk de samme, men de større hyttene har flere soverom, bad og større oppholdsareal. Vi har flere modeller i de fleste seriene enn de som presenteres i denne katalogen. Kontakt oss gjerne dersom du er interessert i flere modeller.

Hytteseriene Tunhovd og Stavsjø har i sin planløsning 2 separate soveromsfløyer med en egen “master bedroom” avdeling.