Lyngør perspektiv

Lyngør 2 fasade 1

Lyngør 2 fasade 2

Lyngør 2 fasade 3

Lyngør 2 fasade 4

Lyngør 2 plan 1

Lyngør 2

101,5 kvm
121,6 kvm
3
16 x 8,7 m

Lyngør er en moderne sjøhytteserie med store og åpne oppholdsarealer. De har svakt skrånende pulttak noe som gir rom for store vindusflater både i stue og kjøkken. I det inntrukne midtpartiet er det ei stor foldedør.

Lyngør 2 har en planløsning med tre soverom, bad og utvendig bod. Hytta har også ei integrert utestue med plass for ildsted/peis. Utestua skjermer godt for vær og vind.

Lyngør 3 har i hovedtrekk samme planløsning som Lyngør 2, men har i tillegg ei lukket hagestue. Det er adkomst fra denne til det fjerde soverommet og et ekstra bad. Hytta leveres med ei foldedør ut fra hagestua til den store overbygde terrassen. Du har også adkomst til terrassen via ei to-fløyet balkongdør fra det store soverommet.

Lyngør Anneks er utformet med samme standard som de øvrige Lyngør-modellene. Annekset har også pulttak og store vindusflater. De runde vinduene over kjøkkenbenken og på soverommet gir annekset et maritimt preg.

Annekset har en planløsning som ei fullverdig hytte med både oppholdsrom, kjøkkenkrok, soverom og bad. Fra oppholdsrommet er det utgang til en overbygd terrasse via en skyvedør.