Vi leverer mange moderne hytter og funkishytter med et stilrent uttrykk. Flere av våre moderne hytter passer både som fjell- og sjøhytter. Finn din favoritt blant våre moderne hytter for å komme ett steg nærmere hyttedrømmen!

Moderne hytter med store muligheter

Alle våre moderne hytter har et nordisk funksjonalistisk eller minimalistisk uttrykk. Det innebærer rene, rette linjer, enkle detaljer og til dels store vindusflater. På en tomt med utsikt kan vi bruke tilpasninger i arkitekturen for å gi deg maksimalt utsyn. Flere av de moderne hyttene har også pulttak. Gå inn på hver enkelt serie av våre moderne hytter for å se noen av våre forslag til variasjonsmuligheter. Du kan også velge mellom samme hyttekonsept i forskjellige størrelser.

Bygg en moderne hytte med Idéhytta

Kontakt oss i dag for den første samtalen om din hyttedrøm! Vi i Idéhytta tar oss god tid til å lytte og tilpasse hytta til dine ønsker og behov. Vi veileder deg gjennom hele prosessen frem til nøkkeloverlevering.

Bestill hyttekatalogen med moderne hytter

Vil du ha noe håndfast å bla i? Bestill hyttekatalogen fra Idéhytta med moderne hytter, og få katalogen levert hjem til deg, helt gratis og uforpliktende.