Idéhytta hjelper deg med å gjøre hyttedrømmen til virkelighet! Vi er der for deg både før, under etter at hytta er bygget. Vi bygger både tradisjonelle og moderne hytter med kraftige materialer og et røft særpreg. Idéhytta er en erfaren og lyttende hytteleverandør. Sammen skaper vi det fristedet som du og dine vil ha glede av i mange år fremover.

Hytteleverandør i hele Norge siden 1996

Siden starten i 1996 har vi bygget flere hundre kundetilpassede hytter rundt omkring i landet. Vi har opp gjennom årene opparbeidet oss en solid erfaring, gunstige innkjøpsavtaler og et godt omdømme som hytteleverandør. I starten var det stort sett tradisjonelle fjellhytter som var mest etterspurt, men i dag bygger vi vel så mange sjøhytter som fjellhytter.

Idéhytta gjør det enkelt for deg som hyttebygger

Hele reisen begynner med et blikk på Idéhyttas hyttemodeller. Om du tar utgangspunkt i en av hyttemodellene, vil vi som hytteleverandør hjelpe deg med å tilpasse hytta etter familiens behov. Det handler om slike hensyn som størrelse, planløsning, vindusplassering og materialvalg.

Idéhytta ordner med prosjekteringsunderlag, byggetegninger, anbudsmaler for innhenting av anbud og forslag til avtaler med lokale håndverkere. Vi kan også hjelpe deg med å finne en lokal byggmester der du har hyttetomt, som også kan være byggeleder på stedet. Byggesøknadene tar vi i Idéhytta som hytteleverandør oss av.

Idéhytta kan leveres både som byggesett og som en ferdig hytte. Dere velger selv den leveringsformen som passer best. I vårt produksjonsanlegg på Sveberg utenfor Trondheim produserer vi byggesettene enten som elementbyggesett eller som precut materialbyggesett. Elementbyggesettene produseres i store elementer, som kranmonteres på byggeplassen.

Det lønner seg å velge Idéhytta

Idéhytta er en fleksibel hytteleverandør med gunstige innkjøpsavtaler, som kommer deg som kunde til gode gjennom konkurransedyktige priser. Som medlem av byggevarekjeden Byggfag har vi tilgang til markedets beste innkjøpsbetingelser hos en rekke trelast- og byggevareprodusenter.

Ta kontakt med oss i Idéhytta

Ta kontakt med oss i Idéhytta for den første uforpliktende samtalen om din hyttedrøm.