Skal du bygge hytte ved sjøen? Få din helt egen arkitekttegnede sjøhytte, tilpasset omgivelsene og solforholdene. Enten du ønsker et moderne eller tradisjonelt uttrykk, har vi flere hyttemodeller som passer godt som sjøhytter.

Sjøhytter tilpasset forholdene

Våre sjøhytter gir fullt utbytte av beliggenheten ved sjøen. Vi tar oss god tid til å hjelpe deg med å tilpasse bygningsdetaljene og planløsningen, så hytta passer dine behov perfekt. Vi sørger også for å tilpasse oss omgivelsene og solforholdene på din hyttetomt.

Hvilken sjøhytte passer for deg?

Vi anbefaler å se på våre hytter eller bestille hyttekatalogen. Hyttekatalogen er gratis og blir sendt til deg i løpet av noen få dager. Velg mellom en rekke hyttemodeller med moderne og tradisjonelle uttrykk. Når du er klar til å ta neste steg, er det begynnelsen på et samarbeid, med oss som hytteleverandør. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kontakt oss om sjøhytter

Idéhytta har solid erfaring med å levere ferdighytter ved sjøen over hele landet. Vi bruker vårt store kontaktnett med dyktige byggmestre i alle deler av landet, som kjenner stedet godt, til å sette opp hytta. Kontakt oss for å ta det første steget mot din egen sjøhytte.