Idéhytta bygger tradisjonelle hytter av kraftige materialer, som gir dem et røft særpreg. Vi henter mange av bygningsdetaljene fra gamle norske byggetradisjoner, som er med på å gi hytta et tidløst og rustikt uttrykk. Flere av de tradisjonelle hyttene passer like godt ved sjøen som på fjellet. Hvilken tradisjonell hytte fra Idéhytta er din favoritt?

Tradisjonelle hytter du vil ha glede av

Idéhytta ønsker å hjelpe deg med å skape et fristed som du og dine vil ha glede av i mange år fremover. En tradisjonell hytte fra Idéhytta harmonerer med naturomgivelsene. Våre tradisjonelle hytter bærer med seg en typisk norsk beskjedenhet. Til gjengjeld er de hjemmekoselige og robuste – med gjennomtenkte planløsninger og materialvalg. Gå inn på hver enkelt hytteserie for å se hytta i forskjellige størrelser, eller våre forslag til variasjoner.

Velg en leverandør av tradisjonelle hytter du kan stole på

Idéhytta er en pålitelig leverandør av tradisjonelle hytter gjennom mange år. Fjellhytter med en tradisjonell karakter var det første vi begynte å levere i 1996. Senere har det også blitt stor etterspørsel etter våre sjøhytter. Erfaringen gjør at vi i Idéhytta har mange gode råd å dele med deg som vil bygge en tradisjonell hytte. Vi tar oss god tid til å lytte og tilpasse hytta til dine behov. Kontakt oss i dag for den første samtalen om din hyttedrøm!

Bestill hyttekatalog med tradisjonelle hytter

Mange liker å kunne bla litt i Idéhyttas smakfulle hyttekatalog. Bestill hyttekatalogen fra Idéhytta med tradisjonelle hytter. Det er helt gratis og uforpliktende.