Vi bygger tradisjonelle hytter av solide materialer som gir hyttene et særpreg. Våre bygningsdetaljer henter vi fra gamle norske byggetradisjoner, som er med på å gi hytta et tidløst uttrykk. Flere av de tradisjonelle hyttene passer like godt ved sjøen som på fjellet. Hvilken tradisjonell hytte fra Idehytta er din favoritt?

Tradisjonelle hytter du vil ha glede av

Ønsker du et fristed som du og dine vil ha glede av i mange år fremover? En tradisjonell hytte er lun og koselig, og harmonerer med naturomgivelsene. Våre tradisjonelle hytter bærer med seg en typisk norsk beskjedenhet. Til gjengjeld er de hjemmekoselige og robuste – med gjennomtenkte planløsninger og materialvalg. Gå inn på hver enkelt hytteserie for å se hyttene i forskjellige størrelser, eller våre forslag til variasjoner.

Velg en leverandør av tradisjonelle hytter du kan stole på

Idehytta er en pålitelig leverandør av tradisjonelle hytter gjennom mange år. Fjellhytter med en tradisjonell stil var det første vi begynte å levere i 1996. Senere har det også blitt stor etterspørsel etter våre sjøhytter. Vår kompetanse gjør at vi har mange gode råd å dele med deg som vil bygge en tradisjonell hytte. Vi tar oss god tid til å lytte til dine behov og tilpasse hytta til dine drømmer. Kontakt oss i dag for den første samtalen om din hyttedrøm!

Bestill hyttekatalog med tradisjonelle hytter

Mange liker å kunne bla litt i vår hyttekatalog. Hyttekatalogen kan du bestille gratis, og gir deg en god oversikt over våre tradisjonelle hytter.